Οι πρόσφατες έρευνες συμπεριφοράς καταναλωτών έχουν δείξει πως όλο και περισσότεροι στέφονται προς τα social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest κλπ) προκειμένου να εισπράξουν πληροφορίες αναφορικά με προϊόντα και υπηρεσίες.

Το Facebook έχει πάνω από 4 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες και αυξάνεται μέρα με τη μέρα! Αν υπολογίσουμε και τους χρήστες των άλλων κοινωνικών δικτύων όπως Twitter, Youtube, Google+, Pinterest κλπ τότε το νούμερο των χρηστών που χρησιμοποιούν τα social media αυξάνεται εντυπωσιακά.

Η δυναμική παρουσία των επιχειρήσεων στα Social Media είναι πλέον απαραίτητη. Το Social Media Marketing είναι το εργαλείο προσέγγισης του επιθυμητού target group των χρηστών. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό, αναγνωρίσιμο Brand Name το οποίο θα μας βοηθήσει να μετατρέψουμε τους χρήστες σε πελάτες μας.

Με τη δημιουργία Facebook application (εφαρμογές Facebook) έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαδραστικές (interactive) εφαρμογές, όπως παιχνίδια, διαγωνισμούς, ψηφοφορίες κ.ά., που θα ενδυναμώσουν το brand μας, αλλά και θα προσελκύσουν νέους “φίλους” (fans και likes).

Στη SoftComm παρέχουμε υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης Facebook applications για brands, επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς και πολλά διαφορετικά applications για όλα τα social media.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την λειτουργία εφαρμογών όπως διαγωνισμοί, παιχνίδια και ψηφοφορίες που λειτουργούν εντός του Facebook. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσεγγίσετε τους υποψήφιους πελάτες σας στο μέσο που ήδη χρησιμοποιούν και να διαδώσετε το μήνυμά σας από στόμα σε στόμα χρησιμοποιώντας την εγγενή δυνατότητα του μέσου να γίνεται “viral” και ακόμα μπορείτε να αυξήσετε τους φίλους (fans / likes) της σελίδας σας και να οδηγήσετε περισσότερη κίνηση στο website σας.